• Gıda kontrol ve analizleri
  • Gıda teknolojisi
  • Gastronomi ve Mutfak Sanatları
  • Metabolik Sendromda Beslenme Tedavisi
  • Obezite Tedavisi
  • Klinik Beslenme Tedavisi
  • Diyabette Beslenme Tedavisi
  • Onkolojik Hastalıklarda Beslenme Tedavisi
  • Kalp Hastalıklarında Beslenme Tedavisi
  • Sporcu Beslenmesi
  • Yeme Davranışı Bozukluklarında Beslenme Tedavisi
  • Gebe ve Emziren Anne Beslenmesi
  • Çocukluk Döneminde Beslenme
  • Kronik Hastalıklarda Beslenme Tedavisi
  • Toplu Beslenme Sistemleri

Dyt.Exe.Chef.Gizem Görmüş 1993 İstanbul doğumludur. 2011 yılında Kartal Sabiha Gökçen Anadolu Teknik ve Meslek Lisesi’ni bölüm beşinciliği ile bitirdikten sonra, 2013 yılında Namık Kemal Üniversitesi Teknik Bilimler M.Y.O Gıda Kontrol ve Analiz Bölümünü okul birincisi olarak bitirdi. 2017 Yılında Okan Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Beslenme ve Diyetetik Bölümünü Onur öğrencisi olarak bitirdikten sonra Okan Üniversitesi Uygulamalı bilimler Yüksek Okulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları bölümünden Çift Anadal Programı (Double Major Undergraduate Program) yaparak Diyetisyen&Executive Chef ünvanını almıştır.

2010-2011 yıllarında Stajyer Gıda teknikeri ve Gıda teknikeri olarak Kozyatağı Kalite Sistem Laboratuvar Grubunda gıda üretimi uygunluk analizleri, fiziksel ve kimyasal analizler ile AR-GE çalışmalarına destek vermiştir. 2013 yılında Maret A.Ş üretim ve analiz süreçlerini yakından takip etmiştir. 2015 yılında Bilim ve Eğitim Federasyonu tarafından 6 aylık eğitim sonucunda İç Denetçi ünvanı almıştır.

2016 yılında Stajyer Diyetisyen olarak göreve Başladığı Kadıköy Florence Nightingale Hastanesi’nde şu an Diyetisyen Executive Chef olarak danışanlarına ve yataklı hastalara hizmet vermektedir. Aynı zamanda Moda Deniz Kulübü Modactive Fitness Center'da kulüp danışanlarına beslenme danışmanlığı yapmaktadır.

 

  1. 2017 ŞUBAT Obezite ve Metabolik Cerrahi Kış Okulu
  2. 2014 MART    Okan Üniversitesi Çölyak Paneli Sertifikası
  3. 2014 EKİM      Okan Üniversitesi Anadolu Yemek kültürü ve Mutfak Sempozyum Katılım Sertifikası
  4. 2013  NİSAN   ISO 22000  Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi  Sertifikası
  5. 2013   BRC Standartları  Eğitimi Sertifikası
  6. 2013   İç Denetçi Eğitimleri Sertifikası (Başarı ünvanıyla Sınav sonucu: 90 )
  7. 2010-2011   Gıda Kalite Kontrol İş Yeri Açma belgesi